Rólunk

Varsányi Tiborokl. faipari mérnök, szakközgazdász

Pápay Balázsokl. építészmérnök

Halmai Dénesokl. építészmérnök

Építészek vagyunk, fakereskedők vagyunk, faipari terméket felhasználók vagyunk. Olyan szakemberek, akik számára nem a legalacsonyabb ár a legfontosabb, hanem azoknak az embereknek a véleménye, akik használják. Akik elmondják, hogy benne élek, itt van a mindennapjainkban és nem tudom, csak érzem, hogy egészen más, mert ez fából van. Olyan emberek vagyunk, akik szépnek látják a fát, mint önálló anyagot vagy mint kiegészítő anyagot.

Közösséget építünk. Azoknak az embereknek a közösségét, akik hisznek a fa designben, a fa technológiai erejében és elhivatottak a természetes, környezettudatos alapanyagok iránt.

Nem kell mindent fából építeni. A megfelelő feladatokra megfelelő anyaghasználat a legfontosabb. A fa csodálatos kiegészítő eleme bármely anyagnak a környezetünkben. Beton – üveg – kerámia – fa – kő – szövet csodálatos harmóniában lehetnek egymással, amennyiben a megfelelő harmóniát és egyensúlyt megtaláljuk bennük.

Az alapanyagok ára az utóbbi időben kontrollálatlanul mozognak és a beruházó gyakran nem érti, hogy miért van jelentős árkülönbözet közel azonos termékek esetében. Csodák a faanyag esetében sincsenek, általánosságban elmondható, hogy a magasabb értékű anyagoknak biztosan többlet hozzáadott értékük van. Azonban egy kedvező megoldás is lehet nagyon szép és hasznos. Segítünk abban, hogy megtalálja a megoldást a megfelelő ajánlatokra. Figyelembe kell venni, hogy a legtöbb esetben az olcsó termék összességében drágább megoldást jelent.